26.5.12

Happy Holiday! Hai Rumah , Bye Sekolah

Author : Nabila Medan Time : 5/26/2012 03:50:00 PM Total Comment : 4 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥
♥ Giveaway by Lieyna Rosli 


  Assalamualaikum..Hai korang , hai budak-budak sekolah semua.Selamat bercuti sekolah selama 2 minggu ni! Ada plan apa-apa tak? Kalau duduk terperap dekat rumah je.Apa kata join special big giveaway nak? yang dekat atas tu.Ada empat giveaway hebat.masih sempat untuk join tu.*promote kejap*.


   Best nye cuti , best nye tak sekolah , best nye best nye.hewhew.Dua minggu kot cuti.ngadap komputer je la nabila kan? hehe.Sempena cuti ni pon nabila ada lancarkan giveaway tau.join la ye? 1st Giveaway by NabilaMedan. Giveaway tu berlangsung selama 16hari bersamaan sempena cuti sekolah , cuti sekolah habis , habis la giveaway tu.Hadiah nya ada macam-macam.Contoh Lomo , Shawl , Keychain , Dan Lain-lain lagi.Seorang je sponsor yang lain semua nya dari nabila.hehe.


Welcome School Holiday


4 comments

Saturday, May 26, 2012 4:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

happy holiday

Saturday, May 26, 2012 6:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Happy holiday kak nabila :)

Saturday, May 26, 2012 6:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

tag kamu di http://einah-contes.blogspot.com/2012/05/tudung-murah-collections-giveaway.html

Saturday, May 26, 2012 9:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

hepi holiday sis..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...