8.5.12

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.

Author : Nabila Medan Time : 5/08/2012 09:38:00 PM Total Comment : 2 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -
- Lomo & Domain Giveaway -



Click a banner
tutup 7.6.2012
     Assalamualaikum.selamat malam? Lihat itu tajuk? Free Domain & Lomo? Wow! Lomo Begitu Popular Sekarang Kan? sana sini situ sita semua la , mana-mana giveaway sekarang.Rata-rata nya mempertaruhkan hadiah lomo yang sememang nya mengikut trend masa kini.nabila ni join takdapat-dapat ni.haha.

Hadiah pilihan nabila di heartbeat?
rm 18

tagged time?!

2 comments

Tuesday, May 08, 2012 10:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya rasa yang memeletupkan lomo ni ialah Mira Hussin kut. saye first time tengok giveaway dia saya dah wow fantastic baby dia bagi lomo . hahaaha ...


tp serious memang attracting oo itu lom lom

thanks sudi join ... semoga mendapat no 1 dan juga ambil cash rm50 :D

Wednesday, May 16, 2012 7:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam singgah kat sini :D

terima kasih yer sudi join Ga Amer ni :D

Good Luck :D :D


meh terjah geng yang join Ga Am :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-amercorner-giveaway.html

bila nak buat giveaway cik nabila ?

saya sedia nak sponsor ni :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...