12.5.12

Freebies : Free Simple Header | 20 Warna Berlainan

Author : Nabila Medan Time : 5/12/2012 06:32:00 PM Total Comment : 17 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie -

!!IMPORTANT!!
Cara Nak Ambil Header Ini :-
[1].Tekan Gambar/Header Pilihan Korang.
[2].Right Click/Klik Kanan Pada Mouse/Tetikus Korang.
[3].Tekan/Pilih "Save Image As..."
[Pastikan korang tekan gambar dahulu untuk dapatkan size sebenar!]


 
                                       
 

 

 

 

 

 

 

 

 


    First time buat dan bagi header banyak macam ni.haha.Semua header sama je design dia.Yang lain nya , adalah warna nya.Ada 20 warna disini.Jadi , korang boleh pilih kan? Kalau dah ambil sila beritahu dibahagian komen okay? Macam-macam ada tuuuuu! Pastikan korang tekan gambar/header dulu kalau nak tengok size sebenar! Kalau nak ambil , ikut step yang nabila tulis dekat atas tu okay? Just A Simple Freebies For Today (^_^)V

17 comments

Saturday, May 12, 2012 6:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ambik satu.. terima kasih :)

Saturday, May 12, 2012 6:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah rajinnya dia hehehe...

ble tanya ka?
apa nama tulisan yg nabila guna?

Saturday, May 12, 2012 6:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik!

Saturday, May 12, 2012 7:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak amik yep..thanx..=)

Saturday, May 12, 2012 7:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya amik satu tau. thanks :)

Saturday, May 12, 2012 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya ! simple je :)

Saturday, May 12, 2012 9:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya ambil satu..:)

Saturday, May 12, 2012 10:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

ambik satu yg wrne pink tu eh.tq

Saturday, June 30, 2012 12:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

ohsem..amik 1 yee..

Friday, August 31, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

cilok yang warna hijauu :3 ngeehh .

Friday, August 31, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

cilok yang warna hijauu :3 ngeehh .

Friday, August 31, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

cilok yang warna hijauu :3 ngeehh .

Saturday, November 17, 2012 3:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

ambik yg biru tauu ^^

Thursday, December 20, 2012 10:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

amik satu ek .. thanks :)

Monday, December 24, 2012 1:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

simple je. akak follow kamu, nak satu ye:)

Saturday, June 15, 2013 5:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

ambik satu :)

Friday, January 17, 2014 4:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya ambil yaaa :) suka lahh !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...