20.5.12

First Photo Contest By Dayah

Author : Nabila Medan Time : 5/20/2012 09:46:00 PM Total Comment : 3 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie - -




Click banner! :D
Due 27/5/2012


Gambar yang nabila pertaruhkan :-
*amik kau! besar-besar nabila tepek ;p*
Model di atas ni nama nya NurQasehAdriana , anak makcik/cousin nabila paling comel okay. nabila edit guna tema rainbow/pelangi ala-ala bidadari gitu , nampak sayap dia tu? =3

*yang ni takboleh tepek besar-besar.haha*
Model yang ni pulak nama nya kim bum.boyfriend nabila.haha.gurau je la.siapa tak kenal dia ni kan? uihh , pujaan perempuan kan? :O

Kedua-dua gambar tu 100% nabila buat.okay? 

 *Harap boleh jadi antara yang bertuah!*


3 comments

Sunday, May 20, 2012 11:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

eii,macam toothfairy! comel ;)

Monday, May 21, 2012 4:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh ohhsemmnyaa ^^ guud luck

Saturday, May 26, 2012 4:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jemput Korang Semua Untuk Join GA Baru Cik Fie . JOIN LA RAMAI2 YE !! 200== HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA ! :)http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...