7.5.12

Bila Otak Mula Blur~!

Author : Nabila Medan Time : 5/07/2012 05:57:00 PM Total Comment : 6 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin
- Contest Hebat Ninie -


   Assalamualaikum.haha.amacam exam hari ni korang? syiok? keh3.nabila time sampai sekolah sebelum exam mula , serius bukan main semangat baca itu baca ini.Bila cikgu kata "oke , letak beg dekat luar semua.Dah nak mula ni" terus gelabah cari maksud ini la , faktor ini la , otak terus serabut.Lagi-lagi bila masa exam tengah berjalan.85% Otak terus blank.Satu apa tak ingat , nanti dah last minute , baru semua nya timbul -.-


    Blur sampai mata satu ke lain , satu lagi ke lain.haha.Baru satu hari exam , tapi rasanya macam dah seminggu exam.Semoga berjaya untuk semua pelajar yang tengah exam sekarang ni! Lepas exam kite free , terus cuti.bab cuti paling syiokk.haha.Taksabar nak habes exam! *cakap macam tinggal berapa hari je*.huh. 3minggu lagi menanti.sabar sabar oke :*


6 comments

Monday, May 07, 2012 6:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabaar2
kalau otak da blurr
bwak rehtt :D

Monday, May 07, 2012 7:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

exam..rindunya time sekolah ! :D

Monday, May 07, 2012 7:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha~
sabarsabar :D

Monday, May 07, 2012 11:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya tag akak :D

http://az-meeda.blogspot.com/2012/05/segmen-doodle-nama-saya.html

Tuesday, May 08, 2012 3:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam...sis anda ditag:

http://umikasum.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

bila2 sis free..sis join coz due date lama lg: 7 Jun nanti

Hadiah sgt2 menarik...hope kita bersm jd org bertuah tu :)

Tuesday, May 08, 2012 7:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

exam utk final ker ? adik mama lynn da start cuti sem. apepun gud luck.

nak invite join segmen. mama lynn tag nabila kat sini

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...