28.5.12

Amer Corner

Author : Nabila Medan Time : 5/28/2012 02:30:00 PM Total Comment : 4 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




 Assalammualaikum.Update lagi.Amer Corner,mungkin tidak asing lagi dalam bidang blogging ini.Mungkin juga ramai sudah mengenali blogger yang bernama Amer ini.Penganjur sebuah segmen yang agak berjaya dan segmen beliau telah meninggalkan kesan yang sangat mendalam terhadap semua peserta segmen tersebut.Iaitu segmen serius follow back.Dengan ada nya segmen itu,sebilangan blogger yang join telah mendapat kebaikan dan rakan blogger yang baru.Tahniah diucapkan.

   Entri ini bukan untuk memberitahu tentang segmen beliau sahaja , tetapi ingin memaklumkan lebih kerana beliau adalah salah seorang daripada sponsor giveaway yang nabila sedang jalan kan.Iaitu 1st Giveaway by Nabila Medan. Beliau telah bermurah hati untuk menyumbangkan sebuah lomo aquapix untuk seorang pemenang.Cara pemilihan pemenang untuk lomo tersebut belum diberitahu dan akan dimaklumkan secepat mungkin.Terima kasih daun keladi , lain kali sponsor la lagi.hihi.

  Bagi semua peserta giveaway itu nabila harap korang jujur okay? syarat yang nabila letak tak banyak pun kan? harap korang follow dan like fanpage amer corner. 1st Giveaway by Nabila Medan. Alhamdulillah untuk setakat ini , bilangan peserta sudah mencecah 200+ Orang.Diluar jangkaan nabila.Terima kasih atas sokongan korang.Terjah blog beliau *tekan gambar diatas*

*Ayat agak formal untuk entri ni --"*

Tolong? Like Gambar Di Link Ini
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=411146845584138&set=a.394470050585151.97200.270068203025337&type=3&theater

4 comments

Monday, May 28, 2012 2:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

amer?
tak kenal pun ^^
he3..

tak de la..gurau2..buat yang bernama amer corner,awak memang the best la !

Monday, May 28, 2012 10:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

bagusnya dpt sponsor dr amer corner. terbaik.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Tuesday, May 29, 2012 12:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

wow siap buat entry lagi .. mcm yang sorang tu attribution to amer.

haha anyway thanks oo buat entry khas untuk amer. terharu ni :D


orang atas ni Niera . terima kasih.

A a inshallah nanti Nabila buat ga lagi amer sponsor lagi . Tengok dulu kalau ekonomi amer stabil ke tidak hehe.

Apa2pun thanks you :D

Tuesday, May 29, 2012 1:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

baru je singgah blog dia...:P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...