27.6.12

1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli

Author : Nabila Medan Time : 6/27/2012 06:00:00 PM Total Comment : 6 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -


http://lieyna-story.blogspot.com/2012/05/1st-mini-giveaway-by-lieyna-rosli.html


Nak join? tekan banner cepat-cepat.Macam-macam hadiah yang ada.bag , neckale , topup , shawl dan banyak hadiah menarik yang menanti korang semua! Tak Percaya? Lihat Senarai hadiah nya! > Senarai Hadiah Hebat!
Harap dapat menang.Amin.Saya nak bag , saya nak bag.hehe

tag





6 comments

Tuesday, May 22, 2012 6:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akhirnya... Kak Nabila join jugak GA saya. Heheheh... thank sudi join :)

Wednesday, June 20, 2012 11:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

selamat ber'GA'. gudluck & all the best k.

Friday, June 22, 2012 5:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck dear :)

Sunday, June 24, 2012 6:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 3785 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Monday, June 25, 2012 9:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

jemput join ya kak.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-follow-blog-saya-nanti-saya.html

^_^v

Tuesday, June 26, 2012 3:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . HOPE JOIN SEGMEN BARU NI RAMAI2 K . :)http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...