20.5.12

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia

Author : Nabila Medan Time : 5/20/2012 11:56:00 AM Total Comment : 3 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -




Assalamualaikum.Pagi ni nabila nak join giveaway dari cik misi nadia.kalau korang nak join sama tekan banner okay? Tarikh tutup giveaway ini pada 25 may 2012.lagi berapa hari je lagi kan? So , cepat-cepat okay?


2 komen positif :-
[1].Tugas sebagai nurse ni agak mencabar dan memerlukan banyak kesabaran.Tidak semua orang dapat peluang menjadi nurse.Ia memerlukan keinginan yang mendalam.Jadi nabila memang tabik la kat diaorang yang jadi nurse tu sebab sabar layan kerenah pesakit.
[2].Tugas nurse ni sebenarnya best jugak sebab kita dapat bantu orang , yang nak jadi nurse tu kena masukkan sikap penyayang , baik hati , sabar dan tak mudah marah.Kalau garang bak singa , pesakit entah lari ke mana.hehe


Hadiah Untuk CikMisi Nadia! :-
[Package]
*card untuk cikmisi , maafla buruk sikit*

 *doodle 100% nabila buat.bukti? tu haaa , comot sana sini.haha.tak pandai sangat*
*header simple but nice.eh ye ke? hak3*
*tema oren sebab nabila tengok cikmisi punye blog warna oren.hehe*
*tak reti nak buat pakaian nurse , tu yang mentibai buat pakaian tu.hehe*


tag :
http://azatiesayang-contest.blogspot.com/
http://sunnyxandra.blogspot.com/
http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/

3 comments

Sunday, May 20, 2012 12:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

waaahh , gud luck ! ..

Sunday, May 20, 2012 12:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnye doodle tu !Serious comel, buat kat SAI ke Kak Nabila? :)

Monday, May 21, 2012 3:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ya Allah, comelnye ! tnx sgt !!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...