28.4.12

Segmen Sabtu : Follow Mengfollow blog seluruh Malaysia

Author : Nabila Medan Time : 4/28/2012 10:52:00 AM Total Comment : 4 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Contest Hebat Ninie -



Assalamualaikum dan selamat hari sabtu semua!
Perghh rajin gile blogger ni buat segmen.Semalam nabila baru join segmen sekejap je dari dia.Hari ni nabila nak join segmen sabtu pulak.hehe.korang nak join? tekan banner oke? nabila tag dia.
nabila blogger yang berasal dari negeri selangor! awak? :>
dan nabila seorang blogger yang kuat bersegmen dari dulu lagi.hehe.
Jom follow sama-sama! :D
http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segmen-sabtu-follow-mengfollow-blog.html

4 comments

Saturday, April 28, 2012 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

nabila, minta url gambar or banner blog ni , nak tampal kat blog amer :D

mesti lah rajin :D cuti sem ni , kang dah mula sem . x dpt nak active lagi :D

Saturday, April 28, 2012 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

terima kasih sudi join :D

Saturday, April 28, 2012 11:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah dri segmen yg sama ..http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/segmen-sabtu-follow-mengfollow-blog.html

Saturday, April 28, 2012 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

heeee :D SELANGOR area mana ? saya seksyen 24 ,shah alam . :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...