15.4.12

segmen : MACAM MANA BLOG AKU by eqa sulaika

Author : Nabila Medan Time : 4/15/2012 11:24:00 AM Total Comment : 0 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Assalammualaikum . Hi bloggers . Segmen kedua untuk pagi ni.So what? Pabila mood segmen datangkan. Semua segmen nak hentam. Kepada sesiapa yang tengah buat segmen tu , ajak la nabila.bagi link kat Cbox atau komen k? *tumpang promote pulak* . Oke kalau ada sesiapa yang nak join segmen ni , tekan banner je k? segmen ni tutup pada 21 April 2012.nabila nak tag budak comel ni dengan budak comot ni , nak tekan budak manja ni pon boleh :>



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...