27.4.12

SEGMEN BLOGLIST NASZ BULAN MEI 2012

Author : Nabila Medan Time : 4/27/2012 04:27:00 PM Total Comment : 2 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Contest Hebat Ninie -



Klik banner untuk sertai!

Alhamdulillah hari ni nabila dapat update banyak sikit dari semalam.hehe.lama tak join segmen dari blogger nasz ni.Al-maklumlah sibuk kemain bulan ni.Oke , kenapa dan sebab nak join bloglist ni? Sebab boleh dapat kenalan baru dan sedikit sebanyak dapat menaikkan traffik . hehe. itu sahaja.Short entry.Thank You.

2 comments

Sunday, April 29, 2012 4:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam singgah bw sini..dtg dri segmen same..jmput bw blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-nasz-bulan-mei-2012.html thanx:D

Tuesday, May 01, 2012 10:07:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanx sudi join. saya dah letak link korang kat bloglist Mei 2012 di side bar. silalah check ye? kalau sudi letaklah link saya kat bloglist korang. Hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...