2.4.12

REQUEST TUTORIAL?

Author : Nabila Medan Time : 4/02/2012 09:21:00 PM Total Comment : 6 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -


Just Drop At Comment Okey?
Thank You :'3
Insya-Allah nabila akan buat satu persatu oke? :)

6 comments

Monday, April 02, 2012 9:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak mintak tutorial boleh?

Macam mana nak buat sentuh mate kenyit kat atas tu,lepastu keluar fanpage?? hope sudi tolong ;)

Monday, April 02, 2012 9:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam.Hi,camne eak nk tuka tulisan entry kalau gune blogskin ?

Monday, April 02, 2012 9:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

nk tanyerr lagii .. hee..mcm mane eak nk buat cursor uw jadi lain ?
ontohhnyer bile aina click dekat navigate uw dia bertuka jadi cursor lain ? camne eak ? aina pakai blogskin.

Monday, April 02, 2012 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kak nab,boleh x akak buat tuto yang welcome to my blog..click here to enter ?

Tuesday, April 03, 2012 4:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ninie mahu tutorial membuat blogger card..
<- Ninie da ada photoshop cs 5.. hehe..

Tuesday, April 03, 2012 4:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum Kak Nabila.Saya nak tanya macam mana nak buat floating musicplayer tu?(Sorrry tau kalau menyusahkan)..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...