28.4.12

"The old Blogger interface will be removed in the coming month"

Author : Nabila Medan Time : 4/28/2012 02:45:00 PM Total Comment : 2 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
 - Contest Hebat Ninie -

        Assalamualaikum.Hai para sahabat blogger sekalian.Dari minggu lepas , kalau korang perasan.Bila korang tengok kat bahagian Dashboard/blogger home.korang mungkin akan nampak "The old Blogger interface will be removed in the coming month." Nak taknak terpaksa juga akur kan? Buat masa ni siapa yang taksuka blogger home baru masih boleh bertukar kepada yang lama kan? Tapi nanti akan di"removed" juga.wuuuu! akan merinduimu old inteface.Mungkin korang perlu sesuaikan mulai dari sekarang.Kalau nak dapatkan new blogger interface korang hanya perlu tekan "Upgrade Now".

      Pengumuman Tergempak! Siapa Yang Idamkan Lomo Aquapix? Tinggal 2 Hari Sahaja Lagi Sebelum Terlambat! Aquapix Lomo Contest By Mira Hussin.

2 comments

Saturday, April 28, 2012 2:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

yang baru lagi best ....

Saturday, April 28, 2012 7:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

mana ada kot..ada je leh pkai yg lama pun..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...