21.4.12

Oh Follower Ku , 3000 Sudah . .

Author : Nabila Medan Time : 4/21/2012 11:22:00 PM Total Comment : 24 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -


     Selamat malam bloggers?! Ada yang terjonjol lagi mata tu ngadap komputer kan? Alhamdulillah , minggu lepas blog naif nabila ni sudah mencapai 3000 followers.Agak tidak disangka dan ditafsirkan. Terima kasih kepada yang sudi singgah ke blog naif lagi buruk ini.Jutaan berjuta-juta terima kasih kepada mereka yang sudi ikuti/follow atau jadi pengikut setia blog naif ni.

     Harap korang tak jemu singgah blog nabila ni , blog yang kalau boleh setiap minggu nak tukar template.hak3. Idea datang semua bertukar , insya-Allah .Perubahan ni pun nabila buat demi korang juga.Supaya korang tak jemu nak singgah blog nabila.hihi. 

     Tahun lepas , nabila dengar banyak desas-desus yang suruh nabila buat satu giveaway kan? Sekarang Mega Giveaway dari nabila bersama partner nabila sudah sedang berjalan.Ada 76 Pemenang semuanya.Insya-Allah kalau tiada perubahan dari pihak sponsor.Siapa yang belum tahu dan belum join Mega Giveaway nabila? Tekan Sini. Siapa Yang nak lihat senarai hadiah hebat untuk mega mega giveaway itu? Tekan Sini.

     Harap giveaway itu mendapat sokongan dari korang.Al-maklumlah,itu giveaway pertama nabila.Semoga blog ni terus maju dan boleh terus memberikan tips dan tutorial yang berguna dan berkesan untuk korang semua.Amin

Sekian.Selamat Malam.

24 comments

Saturday, April 21, 2012 11:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

Amin... Tahniah..=)

Saturday, April 21, 2012 11:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

3014 la... tahniah

Saturday, April 21, 2012 11:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

waa.. congrats.. ^ ^
banyak nyaa

Saturday, April 21, 2012 11:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@aina latiff - hihi. tengs awak :>

Saturday, April 21, 2012 11:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Shazwan Azizan - wanblur - hehe. ni entri utk minggu lepas.terlambat update.btw,tengs :)

Saturday, April 21, 2012 11:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Sandra - tengs :'>

Sunday, April 22, 2012 12:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah NM!!! :) nanti bertambah 4000 pula... :)

Sunday, April 22, 2012 12:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah my lil sis...ur blog seyes comel..:)

Sunday, April 22, 2012 12:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

yeaaa . makin bertambah pembaca kan :)

Sunday, April 22, 2012 1:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wahh~ congrats ya nabila ! :)

Sunday, April 22, 2012 2:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah skg nih dah 3015 .. ramai peminat nih.. hehe

Sunday, April 22, 2012 8:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah la yer...dah ada ramai follower...jenguk2 la kat blog akak ni...xde apa pun...saje2 kot nak singgah..kalu rajin klik2 iklan kat atas tepi bwh tu..hehehe..;)

Sunday, April 22, 2012 8:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wah ,tahniah Nabila

alhamdulillah, tahniah dik bella. =)

Sunday, April 22, 2012 10:17:00 AM Delete! [Reply Comment]

Ehemm.. Letaklah link blog followers le-3000 tu.. hehe.. :)

Sunday, April 22, 2012 11:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

@deno - tq deno! lambat lagi. hak3 ;D

Sunday, April 22, 2012 11:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Nor Nadiah - tengs kak nad. hihi :3

Sunday, April 22, 2012 11:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Ini Kisah Tia - alhamdulillah :D

Sunday, April 22, 2012 11:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

@CiK FizA - tengs cik fiza! :D

Sunday, April 22, 2012 11:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

@-SUPERGIRL- - hihi. takramai mana pun ;D

Sunday, April 22, 2012 11:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

@athirah - hihi oke kak! Insya-Allah akan singgah sana selalu :>

Sunday, April 22, 2012 11:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Nurul Ezatee Roslee - tenkiu :'>

Sunday, April 22, 2012 11:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail - alhamdulillah. terima kasih kak :')

Sunday, April 22, 2012 11:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Mizzs Ninie - nak letak takjumpe link la dek :3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...