11.4.12

Kelemahan Bila Menggunakan Blogskin!

Author : Nabila Medan Time : 4/11/2012 12:35:00 PM Total Comment : 10 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Nak Tampal Banner Anda Selama Sebulan di http://tempatblogwalkingnabila.blogspot.com/?
Inform nabila di Facebook!

Straight to the point , kelemahan bile pakai blogskin? Blogskin memang comel bile dipandang , simple cute dan senang kan? Tapi ada jugak yang kata , bile pakai blogskin ni susah nak edit..Pengguna blogskin , tahu tak , kalau korang gune blogskin ada kesan sampingan nye? Apa yang nabila jumpe sekarang ni ialah satu kelemahan bile kite gune blogskin.Apa dia?

Orang lain susah nak letakkan blog anda di bloglist.Means , bile link korang ada di bahagian bloglist.Ia tak keluar feed atau entri terbaru korang.Ia hanya keluar link dan nama blog anda sahaja....

Contoh Perbezaan nya :
Pengguna template biasa -

Pengguna blogskin -

Maaf sebab gambar kurang jelas.haha

Nampak? mungkin korang tak heran kot pasal benda ni.tapi kalau nak traffik blog naik bila orang letak link kite dibloglist mereka..Pengunjung biasanya akan tertarik dengan tajuk entri..tapi itu terserah pada pandangan masing-masing..Sekian.....

Jom Tengok Tutorial Untuk Budak SPM :>

10 comments

Wednesday, April 11, 2012 1:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

sya pun kadang2 link bloglist kat blogskin tak tertarik pun nak click sebab camtulah

Wednesday, April 11, 2012 3:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul tue akak sokong hihihi

Wednesday, April 11, 2012 3:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

uhuks..kak nad memang dah lama nak buat entry nih tapi untuk update hari ni tersama dengan entry my dear pulak..:)

jangan marah eh..:D

[ Menjawab soalan dari Fazi Isma di entry Beza Blogskin dan Template lain ]

http://www.nornadiah.com/2012/04/beza-blogskin-dan-template-lain.html

Wednesday, April 11, 2012 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

pernah jugak guna blogskin . ase nak gyla jee ! main nan kod2 bagaii . mcm tadak keja lain nak ngadap dy je . hahahah !

Wednesday, April 11, 2012 4:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

betul tu..geram jep . blogkin bikin susah. nak follewer dan traffic tggi tapi menyusahkan para blogger lain nak bloglist . hmmm...cantik tapi menyusahkan tak guna jugak :D

Wednesday, April 11, 2012 5:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

em,betul2... Solehah pun dah tukar balik ke templete designer,hehe

Wednesday, April 11, 2012 7:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

yeah! memang comel blogskin ..

Wednesday, April 11, 2012 8:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

kira rugi jugakla guna blogskin ni.rugi trafik ;p

Alamakk ! Saye jadi femess lah ! Hihi , thankyou :3

Tuesday, February 05, 2013 3:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

mcm mana nk bgi blog kita cntik mcm blog awak ya.?.adei wakaka...x reti laa bwu nk join blog ja..tolong jap ehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...