28.4.12

Kan Best Kalau Dapat Bilik Macam Ni . . .

Author : Nabila Medan Time : 4/28/2012 04:46:00 PM Total Comment : 21 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
 - Contest Hebat Ninie -


   Assalamualaikum.jawab jawab.hehe.Tadi tengah mulakan pencarian di google yang tercinta.Tiba-tiba tercetus idea nak cari decoration for bedroom.Bukan apa , kadang-kadang teringin jugak nak hias bilik jadi comel kan? macam kanak-kanak ceria gitu.hehe.Kalau nak dilihat , memang banyak dekorasi yang menarik.Tapi . . . Alahai! sangat cemburu sebab takdapat nak hias bilik nabila jadi macam tu.huhu.Kan best kalau dapat bilik macam . . . .



















Haaaa! yang ni lagi comel.hehe.kanak-kanak ribena ;p



   Best kan kalau dapat bilik yang design nye teratur macam tu? sejuk je mata memandang.Tak tension pun.Kalau stress duduk je terperap lama-lama terus oke.wuuuuuu! ngidam pulak tengok decoration yang cun-cun ni ;p


*yang ni best! bangun pagi-pagi , terus terjun mandi dalam kolam.jimat masa nak berjalan ke bilir air.hehe*

    Iklan Sebentar! Bukan Churpchurp yer kawan-kawan.Hanya ingin beritahu sekiranya anda ingin memenangi sebuah lomo aquapix secara percuma.Anda dijemput memeriahkan Contest Lomo Aquapix sebelum 30 April 2012! lagi berapa hari je lagi.So , cepat oke?!

21 comments

Saturday, April 28, 2012 5:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

mana gmbr bilik sbnr nabila ? :P

Saturday, April 28, 2012 5:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak bilik yang ketiga pliss .. Hehe ..

Saturday, April 28, 2012 5:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

hihih ... yang ada swimming pool tu best . betul2 , bangun2 je trus terjun . hihih

Saturday, April 28, 2012 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@aRa ❤ aFiq™ - k perli? hak3.bilik nabila taktercalon kat atas tu ;p

Saturday, April 28, 2012 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

Bestnye , ada bilik macam tu , Kalau Inas . Inas nak bilik yang banyak gambar :)

Saturday, April 28, 2012 5:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Aina Sofea - meh bagi alamat rumah.nt nabila pos.....gambar nye je ;p

Saturday, April 28, 2012 5:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@shera - bestkan? huhu.kalau dapat tu! huih,beruntung :D

Saturday, April 28, 2012 5:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak bilik ke5

Saturday, April 28, 2012 5:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang best kalau dapat bilik mcm nie.. deno suka bilik yang ada swimming pool tu... kalau la deno dapat.... :)

Saturday, April 28, 2012 6:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

bilik yg kemas dan bersih pun dah memadai...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/pasangan-semanis-kurma-hati-vs-nafsu.html

Saturday, April 28, 2012 6:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nak bilik hitam putih! :D smart eh.

Saturday, April 28, 2012 7:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

kanak2 ribena :D, nak bilik no.5 okay, nnt tlg pnggilkn tukang :D, ni entry :)

Saturday, April 28, 2012 8:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak yg pink !!

Saturday, April 28, 2012 10:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Inas Syuhaidah - itu pun best jugak tuh :D

Saturday, April 28, 2012 10:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Farhana Ahmad - mintak mama/abah hana upah orang ;p

Saturday, April 28, 2012 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

@deno - Amin! kalau la dapat mmg best kan?!

Saturday, April 28, 2012 10:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Faizul Osman - hehe

Saturday, April 28, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Lina Kah - ha'ah , smart je. kalau dapat rasa taknak keluar bilik dah xD

Saturday, April 28, 2012 10:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nur Hidayah - panggil je? no hal. bayar sendiri kan? hewhew ;p

Saturday, April 28, 2012 10:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

@aisyah humaira' - nak? boleh amik je gmbr tuh ;p

Sunday, April 29, 2012 9:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

Awk tlong byrkn :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...