13.4.12

Giveaway Blog Saya Omei-omei by Kemetot Chomel !

Author : Nabila Medan Time : 4/13/2012 11:29:00 AM Total Comment : 1 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -


Bantu saya click sini? :>

Hello bloggers.Hari ni nabila nak join giveaway dari kak una aka tuan empunya blog kemetot comel.Siapa yang tak kenal dia kan? blog yang comel dan terkenal dengan pelbagai tutorial berguna dan freebies yang menarik! Disini, kak una suruh kite ciri-cirikan felt craft yang idaman dan colour nya..So,nabila nak yang simple simple je...Colour pink dan ada nama Nabila Medan.hewhew ;p

Mintak-mintak ada luck! teringin jugak nak dapat felt craft yang dibuat oleh blogger famous macam kak una tuu ;p


1 comment

Saturday, April 14, 2012 12:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thanks for joining dik :)

Good Luck <3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...