15.4.12

Contest I Love MyParents

Author : Nabila Medan Time : 4/15/2012 02:00:00 PM Total Comment : 0 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Assalammualaikum.Kali ni nabila nak join contest i love my parents by izzah.contest ni tutup 25 April 2012.tekan banner kalau nak join oke? Jom kite tengok para sponsor!




Soalan Dan Jawapan Untuk Contest I Love My Parents
1.Kenapa korang sayang Ibu dan Ayah korang?

Ibu , tiada siapa yang bisa menggantikan dirimu..
Ibu , tiada siapa yang bisa menjagaku sebaik mana kau telah menjagaku sejak kecil..
Ibu , diri mu bak sinar yang menyinari hidupku..
Ibu , diri mu bak cahaya yang menerangi kegelapan hidupku..
Ibu , hanya engkau yang ku sayangi , hanya engkau yang bertahta dihati..
Ibu , engkau la ratu hatiku..Ibu.

Ayah , penat lelahmu tak mengira masa..
Ayah , jasa dan baktimu akan ku sanjung tinggi..
Ayah , belaian tangan kasarmu itu lah yang bisa melenakan tidurku tatkala aku terjaga..
Ayah , dirimu bak pelindung hidupku..
Ayah , dirimu bak penguat hatiku tatkala ku sedang berduka..
Ayah , engkaulah yang kusanjung dihati ini..

Ibu , Ayah.. Engkau lah segala-galanya dapat hidupku.
Tiada yang bisa menggantikan dirimu untukku.
Ibu , Ayah.. Anakmu ini sangat menyanyangimu :')

2.Rasa-rasa, apa hadiah yang paling berharga untuk parents korang?

Tiada apa yang boleh diberikan kepada mereka untuk membalas segala bakti dan jasa mereka kepada diri kita..Apa yang boleh kite berikan ialah sekadar memberi kegembiraan , ketenangan dan kebahagiaan kepada mereka.Berikan pencapaian yang cemerlang , sentiasa menghargai mereka dengan menyambut hari2 istimewa dalam hidup mereka.Jagalah mereka tatkala mereka memerlukan kite.Walaupun hadiah itu tidak cukup bagi membalas bakti mereka..Tapi cukuplah, agar mereka dapat bahagia :')

Ayah! Ibu! Anakmu Ini Amat Menyanyangimu :')
[gambar parents nabila yang di"vector" kan]

tag


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...