13.4.12

Contest Hebat : Happy 13th Birthday Ninie!!

Author : Nabila Medan Time : 4/13/2012 11:07:00 PM Total Comment : 1 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -


Click banner to join this contest!


Happy Birthday to my little sis!
Korang kena ingat tarikh 22 september tau.Conteng sekali kat kalendar korang supaya korang sentiasa ingat birthday adik ni :>


*See? nabila siap conteng kalendar nabila tau ;p*

 *Doodle for my little sis , Ninie*


*sis buat birthday party untuk ninie.datang tau ;p*

*kad yang comot lagi buruk --"*

I Hope u like it!
Sorry kalau agak buruk , al-maklum la buat sendiri kan? garis pun taklurus.harap terima :)

    Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Jadi kepada Ninie kerana dia suruh. kah3.just kidding k? sebab dia antara blogger yang rapat dengan nabila dan setiap "beday girl" memang perlu terima wishes dari orang lain kan? So, happy birthday dear ninie :3

    Bilakah Tarikh Lahir Ninie?
22 September 1999

betul ka?

Oke done! 
*bagi sis menang tau dek?! haha.just kidding*



1 comment

Wednesday, April 11, 2012 1:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wah! Tq akk sbb join..
Comel kad tu..
Tq wish beday Ninie.. ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...