10.4.12

Blog Review | Blog Cik Angah Humaira

Author : Nabila Medan Time : 4/10/2012 09:31:00 PM Total Comment : 3 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Dunia Cik Angah Humaira
http://bicaradarihatiseoranghamba.blogspot.com/

Assalammualaikum sahabat blogger sekalian.Sehari suntuk langsung tak sempat nak update.Malam ni nabila nak review sebuah blog winner untuk mini lucky draw yang nabila buat di fanpage itu hari.So,let's we start!


1.Blog baru ni nampak kemas
- maksud semua widget dan isi yang ada sangat teratur disusun dan kemas.Tidak terlalu banyak widget.Sidebar pun tidak terlalu penuh.

2.Loading cepat
- kebiasaan blog blogger ni loading dia slow kan? tapi untuk blog ni,loading dia cepat dan langsung tidak tersekat-sekat.

3.Penggunaan warna
- bijak aturkan warna , warna bersesuaian

4.Keseluruhan
- semua nya dah oke :)

Nak tahu? Click Here lah :>


Sekian. Insya-Allah esok nabila akan buat segmen untuk mengumpulkan link blog untuk diletakkan dalam bloglist.So, tunggu oke?!





3 comments

Tuesday, April 10, 2012 10:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

untung la orang yang direview tu kan.hehehe

Wednesday, April 11, 2012 1:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

bleh la deno ke blog cik angah! thanks NM! jom review blog deno.. hehe... :)

Friday, August 10, 2012 11:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@deno memang rajin jalan-jalan kat blog angah kan?hehe.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...