18.4.12

Blog Bertukar Lagi? Kali Ni Banyak "Rabbit"!

Author : Nabila Medan Time : 4/18/2012 08:14:00 PM Total Comment : 21 Label :


Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Assalammualaikum dan selamat malam semua.Semangat betul nabila malam ni.haha.Minggu lepas nabila ada buat template baru , tapi hari ni baru sempat tukar.Macam mana? blog kite dah banyak "bunny" sekarang.tapi bunny tu comel.ekeke.menutab taksempat tukar , sambung nanti la.pinggang dah sakit dah ni.

So , macam biasa..boleh tak nabila nak mintak pendapat? ni template test test je.haha.konon nak blog comel la.tapi takcomel pun.Alhamdulillah kali ni nabila banyak buat guna tangan sendiri.Maksud tak banyak ambil dari freebies.Background pun nabila buat sendiri.haha.background simple je.tapi berpuluh minit nak siap -_-

[1].Loading oke?
[2].Colour ni sesuai?
[3].Tema oke dan sesuai tak?

Senang korang komen dan kritik la apa yang patut pasal template baru ni boleh? Harap korang sudi kongsikan pendapat tu bersama nabila oke? tinggalkan dekat ruang komen atau shoutbox oke? *shoutbox dekat tepi tuh*

Sekian ^-^

21 comments

Wednesday, April 18, 2012 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

Boleh komen nie ?
okei
1 ) Loading dah okei
2 )Rasa macam colour dulu lebih menyerlah la rasanya
3 ) Tema cute gilerr..Comey rabbit

Wednesday, April 18, 2012 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

cunnn.!! hee^^
blog kte jea burok..

Wednesday, April 18, 2012 8:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

untunglag pandai edit template sendiri..hahaha...dah okay dah..:D

Wednesday, April 18, 2012 8:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wooo Nice Blog ! tomey sunggoh rabbit2 tuh~ sukew2x , kena lak ngan soft pink color . Seswai ! hee ~

Btw, salam kenal..sy follow sini:)

Wednesday, April 18, 2012 8:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

laju sangt loading hee

Wednesday, April 18, 2012 8:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

awesome! suka tgok template baru ni :D loading still ok..

Wednesday, April 18, 2012 8:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhhhhhhh. comelnyeeee. pandai nabila edit. ;)

Wednesday, April 18, 2012 9:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ok je^^ Yang penting perlu ringan..

Thursday, April 19, 2012 12:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

loading ok...
tapi kaler dia agak sakit sikit mata..
tak sesuai background putih dengan kaler pink...
satu lagi dia nye cursor x nampak..
pon sakit mata gak..
dari x rabun boleh rabun mcm nie...

Thursday, April 19, 2012 2:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

cantik:)

Thursday, April 19, 2012 3:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

loading laju..
wrna mang sesuai..
tema akak cantik..:)

Thursday, April 19, 2012 4:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Aien Nia - wuuu~ tengs sudi komen!

Thursday, April 19, 2012 4:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

@natasyapink - hihi. tq! blog dia pun cun gak <3

Thursday, April 19, 2012 4:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Yus Artz - tak untung jugak. sbb tiap masa rasa nak tukar je. hehe. tengs ek :D

Thursday, April 19, 2012 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Farhana - tengs sbb sudi singgah n follow! dan terima kasih sbb sudi bg pendapat dan komen :D

Thursday, April 19, 2012 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cik najihah - heee . tengs sudi komen :D

Thursday, April 19, 2012 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Haruno Hana 하나 - Terima Kasih awak :3

Thursday, April 19, 2012 4:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@9n0L4 - hehe.. boleh la sikit2 :>

Thursday, April 19, 2012 4:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ary_lee - ha'ah. risau jugak kalau berat :D

Thursday, April 19, 2012 4:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@kai - ye ke? btw, tengs sudi singgah

Thursday, April 19, 2012 4:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ - hehe. tengs <3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...