15.4.12

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Author : Nabila Medan Time : 4/15/2012 12:19:00 PM Total Comment : 10 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Assalammualaikum.*ish budak ni asyik join segmen je hari ni* Maaflah kalau update hari ni banyak pasal segmen je..kan dah kata , pabila mood segmen sudah datang,semua segmen nak disapu.Kali ni segmen dari abg ben , atau sekarang yang dah digelar sebagai ayah/papa/daddy.hak3.segmen ni sampai pukul 2petang je,al-maklumlah papa busy kan? :>

Oke , straight to the point k , 5 Blog Best Pilihan Saya ialah? . . . . .

1. Blog yqnq ellyana 
- bile masuk blog dia , terus rasa jatuh cinta k. entri terbaru beliau ialah Teringat zaman kecik molek dulu.

- suka baca entri yang mak dara buat , tapi selalu jadi silent readers jerk. hak3 :>
entri terbaru mak dara ialah BLOGGER PILIHAN MAK DARA HARI INI.

3. Blog abg ben
- blog tuan penganjur segmen ni. Memang tak dinafikan la,ramai yang tabik dengan cara penulisan dia.Seorang blogger paling tegar woo :O  
sentiasa update blog walaupun busy melayan anak baru dia :>

4. Blog Eqbal Zack
- suka baca enrti dia. taktahu nak komen apa,tapi blog dia memang best :>

- Blogger ni pun rajin jugak update.banyak jugak tips yang nabila dapat dari blog dia ni. hewhew ;p

Cukup 5 kan? abg ben nak 5 je.Ini blog best pilihan saya.Pilihan anda? :>

10 comments

Sunday, April 15, 2012 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Macam mana nak tengok tutorial dan tips dari blog ini kisah tia ??

Sunday, April 15, 2012 1:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

ALAMAK,KEMBANG HIDUNG BILER BLOG TERPILIH -OO-

Sunday, April 15, 2012 2:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg sama :)

Sunday, April 15, 2012 2:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Sunday, April 15, 2012 8:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

Sunday, April 15, 2012 8:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

Monday, April 16, 2012 12:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

wish me to b on d list soon^^
Nice to know U^^
Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

*Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
Terlampau banyak kali nak kena taip*

Monday, April 16, 2012 4:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

Tuesday, April 17, 2012 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

Assalamualaikum,
Abg eq singgah sini sebab tengok ada link ni kat nuffnang.
terima kasih tak terhingga sebab sudi singgah blog abg eq dan jadi readers. Semoga Nabila akan terus sukses dlm apa juga bidang yg nabila ceburi..
Jngan lupa vote abg eq untuk DiGi Awards next week ok. hehe

Thursday, April 26, 2012 10:03:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...