15.4.12

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn

Author : Nabila Medan Time : 4/15/2012 11:35:00 AM Total Comment : 1 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Assalammualaikum.1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn.Kali ni join Giveaway pulak.mana tahu rezeki kan? Tuah ayam nampak dikaki , tuah manusia siapa yang tahu... Kalau korang nak cube nasib , korang tekan gambar comel yang kat atas tuh.Lagi 2 hari Giveaway ni nak tutup , so join la cepat2 k? nabila nak tag budak ni , budak ni , budak ni lagi , budak budak ni dan budak ni :>


Sebab nabila nak sangat-sangat pensel case tu ialah because . . .
Pensel case handmade itu comel . menarik dan pasti sahaja dapat memukau sesiapa yang melihat nya.Lagi pun nabila dah lama teringin nak pakai pensel case ni.Tapi masih belum kesampaian sampai hari ini . sobsob :'(


Cik Maria jalan di bendang ,
sambil melihat burung layang-layang ,
sekali pandang pasti terbayang-bayang ,
pensel case yang cantik ingin ku bawa pulang.


Sungguh comel nya pensel case handmade itu ,
lagi menarik ia menjadi milikku ,
tuah manusia siapa yang tahu ,
kalau rezeki .. Alhamdulillah , syukur sangat tau!


Wahai Cik Nazihah yang baik hati ,
izinkan saya meminta hajat disini ,
boleh kah saya memiliki pensel case ini?
hanya awak yang boleh adili.


Terbayang-bayang si jejaka hati ,
jauh dimata namun tetap dihati ,
bagi lah pensel case itu pada hamba ini ,
sudah mengidam sangat ni :3


empat rangkap pantun telahku bina ,
untuk memukau hati cik empunya GA ,
adakah cukup layak untuk saya menerima hadiah nya?
Harap-harap macam tu la jawab nya :>





1 comment

Sunday, April 15, 2012 5:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam. .hye Nabila Medan. .thanx a lot sbb sudi join GA sy. .btw. .ade update sikit. .pasal hadiah tempat ketiga tu pun mungkin akan ade perubahan sikit. .sory k. .btw. .ni link update tu. .thanx again. .:D

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...