24.3.12

Template Blog Bertukar Lagi! [Simple + Cute?]

Author : Nabila Medan Time : 3/24/2012 05:08:00 PM Total Comment : 27 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -


Assalammualaikum dan selamat petang semua :)
Puas meyelongkar blog buat kali ke? Ermmm , satu dua tiga empat lima enam tujuh lapan. Ke berpuluh-puluh kali nya mungkin,sebab takingat.Kali ni nabila amik tema simple dan cute.Simple tu mungkin ada.Cute tu? Ada ker ? --"

Header "A Little Star" tapi tiba-tiba lebah tu menyelit kat situ.haha.Dekat header siap ada lagu Twinkle Star lagi tuh.haha.cute tak? Loading? tema? colour? Semua nya oke tak? banyak betul aku tanya. Siapa yang sudi review blog nabila petang ni? Sudi sudi la ek? hehe. Adakah template ini akan berkekalan lama? No Comment xD

27 comments

Saturday, March 24, 2012 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

loading dh x lme

Saturday, March 24, 2012 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah sygs..:)

mmg cantik..sygs amik tempahan berapa RM eh??

Saturday, March 24, 2012 5:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak..ajar kan cam ne nk wat sidebar mcm tu..=,=

Saturday, March 24, 2012 5:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

cute3...saya suka saya suka......:)

Saturday, March 24, 2012 5:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cute n Simple je akak !! Kita suke :)

Saturday, March 24, 2012 5:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice and simple Nabila..
btway , ini classic template kan ?
boleh ajar cara bagaimana nak rapatkan header dgn body ?

Saturday, March 24, 2012 5:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog nabila makin comel la! jelez cp tgk taw! >,< heee..

Saturday, March 24, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

alololo..comelnye blog dye..yg pnting byk warne pink..(^^,)y

Saturday, March 24, 2012 6:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

kiutt...
awak buat header guna software apa ??

Saturday, March 24, 2012 6:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang cumil dik.. :D

Saturday, March 24, 2012 6:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok je...comel jer tgk..hihih...rajinya lah nabila tukar template yer...

Saturday, March 24, 2012 7:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe..seyes comel..:) ske sgt dgn warna2 lmbut dlm blog ni..:) and izz ske blog yg simple..

Saturday, March 24, 2012 7:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

@eqa sulaika - hihi :)

Saturday, March 24, 2012 7:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Miss Nadya - Terima kasih kak Nad :)
tak amik tempahan lagi. Takut tak cukup nak puaskan hati orang :)

Saturday, March 24, 2012 7:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@@Nurul_Aini - Insya-Allah :)

Saturday, March 24, 2012 7:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

@ummi_norseha - hihi.tengs :)

Saturday, March 24, 2012 7:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Khairda Farisya - Cute ker? hak3.Tengs dear :)

Saturday, March 24, 2012 7:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Nurrul - Ni template denim jer :)

Saturday, March 24, 2012 7:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Purple Pinkypuff - mana ada , biasa je. :)

Saturday, March 24, 2012 7:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@cik nisa - pink kan? takboleh lari dari tema asal ^^,

Saturday, March 24, 2012 7:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Ainee - Gune photoscape dgn photoshop je :)

Saturday, March 24, 2012 7:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Myluv - Syl - bila ada mood je , baru tukar. hihi :)

Saturday, March 24, 2012 7:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Izz Faizah - Hihi. tengs :D

Saturday, March 24, 2012 8:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

Makin ohsemmmm :))

Saturday, March 24, 2012 8:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

atoto comelnye,,ni guna denim kan?macam mana dapat border kat sidebar tu ada dua warna?

*curious

Saturday, March 24, 2012 9:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

cute~tapi klau ade border lagi kemas .

Tuesday, November 20, 2012 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

cute abiss,saallam kenall yahh,,

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...