31.3.12

Share and Win Jubah Hoodie

Author : Nabila Medan Time : 3/31/2012 12:15:00 PM Total Comment : 2 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Hari yang tenang ditambah dengan hujan renyai renyai diluar rumah , membuat kan nabila terasa nak join satu contest ini.Hadiahnya memang takperlu dikatakan.Memang superb punya.Beruntung bagi sesiapa yang memiliki nya nanti...

Hadiah yang ditawarkan adalah ....




Sepasang Jubah Hoodie Satin dan ditambah dengan 3helai shawl sebagai hadiah sampingan/saguhati.

Kenapa saya patut dapat jubah hoodie ini?
Kerana Jubah Hoodie ini sangat simple dan elegent.Pasti selesa dipakai lebih-lebih lagi ia diperbuat dengan kain satin.Design yang sangat simple tapi menarik sekali , aksesori yang tidak berlebihan dan bersesuaian iaitu jahitan manik dibahagian pinggang menampakkan seri lagi untuk si pemakainya.Jubah Hoodie Satin membuatkan setiap wanita bertudung rasa lebih yakin dan percaya bahawa "bertudung bukan penghalang untuk kita bergaya".Sekian sahaja...

TAG :
http://www.inikisahtia.com/
http://www.nornadiah.com/
http://smilenajah93.blogspot.com/
http://mid-sayang.blogspot.com/
http://azzaazman.blogspot.com/

Nota : Happy Birthday untuk ibu http://cintatulip.blogspot.com/.Birthday mak nabila esok.hehe

2 comments

Saturday, March 31, 2012 12:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jubah memang sesuai dipakai untuk kaum muslimah... tapi Jaja tgk gambo no. 1 dah ala ala pakaian Sister... maaf ini pandangan Jaja

Tuesday, May 01, 2012 11:09:00 AM Delete! [Reply Comment]

okay... thanks lagi skali for joining.. nanti tngok keputusan contest pada 6/5/2012 okay :) jasa korang join sangat2 lah di hargai

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...