29.3.12

Sesaat Kau Datang [Ramlah Ram Feat. SleeQ] Kisah Disebalik Lagu Ini

Author : Nabila Medan Time : 3/29/2012 10:07:00 PM Total Comment : 5 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Aku dah demam lagu ramlah ram sekarang ni , semua lagu dia aku dengar balik.best best pulak,memang layan habes la..Malam ni aku tergoda dengan lagu "sesaat kau datang" , cerita disebalik lagu tu memang best gile.lagi best kalau ada drama nya.haha.Aku tengok sekali memang susah nak paham cerita dia , tapi bile tengok 3-4 kali,aku paham jugak.muahaha. Nak tengok? serius best la...


Perempuan yang pakai tudung dan pegang kamera tu cantik kan? haha.mantap gile diaorang berlakon.best best! Kesian perempuan tu, geram dengan lelaki tu.entah pape.haha. k , aku dah emo semacam dah ni.kalau korang nak tahu cerita yang sebenar.Tekan Play k?

p/s : kali ke-8 aku ulang lagu tu malam ni.haha

Note : perkataan "aku" mengikut mood malam ini.hehe.

5 comments

Thursday, March 29, 2012 10:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg best!;)

Friday, March 30, 2012 12:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

klip video lagu tu mmg best walaupun kena tgk byk kali baru la faham. pompuan yg kena curang tu mcm familiar la tp nmpk kt mana eh =,= punyala ingat dia fatin liyana. hikhik

Friday, March 30, 2012 12:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

klip video lagu tu mmg best walaupun kena tgk byk kali baru la faham. pompuan yg kena curang tu mcm familiar la tp nmpk kt mana eh =,= punyala ingat dia fatin liyana. hikhik

Friday, March 30, 2012 11:13:00 AM Delete! [Reply Comment]

lagu nie di dgr berulang2 kali pun x boring...sedap telinga mendengar

Friday, March 30, 2012 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

eh..heroin tu bukan yg ada boutique on9 tu ke??ke cilap??heheheh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...