24.3.12

Segmen: nak jumpa mereka sangat2!!!

Author : Nabila Medan Time : 3/24/2012 09:34:00 PM Total Comment : 5 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -



Assalamualaikum dan selamat malam semua.Malam ni nabila nak join satu segmen yang istimewa hanya untuk geng fiQ'Ra sahaja.Segmen ni dibuat oleh Kamil Kahar iaitu salah seorang dari ahli gf.Memang sejak admin kita nak naik pelamin ni,gf agak kurang meriah..tapi dalam diam,setiap ahli gf sentiasa berusaha untuk memeriahka semula gf salah seorang nya adalah Kamil Kahar.

Seperti yang ahli gf tahu , dah dua kali geng fiQ'Ra buat gath kan? yang pertama buat dekat Perak , lepas tu buat dekat KL.Lepas ni? taktahu.hehe.First,masa dengar yang kak mas iaitu admin gf kata nak buat dekat KL . perghh,hati gembira betul sebab niat nak ikut.tapi bila tengok dekat kalendar...terus batalkan niat sebab dah ada planning dengan family.Insya-Allah kalau ada jodoh kite bertemu,mungkin di gath yang seterusnya kan? :)


1) sebutkan tidak lebih dr TIGA(3) orang ahli GF yg paling korang nk jumpa mase gathering tu...
Nabila teringin nak jumpe kak Nisa Azman dan Kak Nad!

2) setiap seorang dari mereka anda kena nyatakan:
i) kenapa nak jumpa dia
ii) gambar dia... (kalau dia xmarah korg letak gmbr la)
iii) sifat peribadi yg anda suka pada diri dia
iv) apa yg ingin anda buat dengan dia sepanjang gathering
 
Kak Nisa Azman , nabila teringin sangat nak jumpa ngan kak nisa depan mata.Sebab selama ni kenal secara alam maya je kan? teringin jugak nak bergurau senda ngan kak nisa.Sifat peribadi kak nisa ni , bagi nabila dia seorang yang baik , peramah dan ceria.Seriusly,dia baik sangat-sangat ! Apa yang nabila nak buat sepanjang dengan dia? nak tenung dia lama-lama! haha. gurau je,kalau dapat jumpe dia.ada macam-macam yang nabila nak tanya dengan dia.Boleh belajar buat craft dengan dia sekali kan? hihi

Profile picture 
Kak Nadiah , ni lagi seorang ahli gf yang nabila teringin nak jumpe.Hari tuh dapat cakap dengan kak nadiah kat dalam phone , merdu nya suara dia.Macam suara budak-budak.hihi.Nak kenal lebih rapat lagi dengan kak nadiah.Seorang yang lemah lembut dan suka dekat sugar glider.comel kot benda tuh , tapi nabila tak berani nak bela.hehe.Kalau dapat kak nadiah nabila nak soal selidik dengan dia.Nak jadi wartawan sekejap dengan dia.hihi.kebanyakan orang yang nabila nak jumpe , nabila ada banyak benda yang nabila nak tanya sebenarnya.hihi :)

I'm Done! You?
p/s : Maaf sebab amik gambar kak nisa dengan kak nad :)

5 comments

Saturday, March 24, 2012 9:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

alolollooo ... kim x nk jmpe keee :P heheee

Saturday, March 24, 2012 9:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck ye :)

Saturday, March 24, 2012 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe , hope nabila dpt jmpa dgn kak nad n kak nisa :)

Saturday, March 24, 2012 9:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

@smilenajah93 - atototo. kalau boleh semua ahli gf nabila nak jumpe.bila la boleh jumpe eh?

Wednesday, March 28, 2012 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

all the best..NAL teringin nak jumpa Nabila Medan ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...