9.3.12

Segmen : Jom jawab soalan Lina & Anis

Author : Nabila Medan Time : 3/09/2012 11:50:00 PM Total Comment : 2 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -


Click banner?

Assalamualaikum.dan selamat tengah malam semua,sedang menahan mata daripada terus terlelap menanti hari esok.Sambil tu nabila telah di invite oleh owner dia untuk join segmen ni.Dia kata nabila orang yang pertama yang dia invite? Fine! terharu oke. haha. Disamping itu owner ni ada sediakan hadiah jugak tau.hadiah dia pun superb jugak! kalau boleh nabila nak semua hadiah tu.Kejam tak? haha.nabila tag Amalina Yaakub :)

Jawapan kepada soalan nya :
1. Alexander Graham Bell
2. Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj - Bapa Kemerdekaan
3. SAYA SUKA MAKAN COKLAT
4. Gaji Buta
Maksud: Mendapat gaji tanpa perlu bekerja bersungguh-sungguh.
Contoh Ayat: Saya mesti menjalankan tugas dan tanggungjawab ini bersungguh-sungguh supaya tidak makan gaji buta sahaja.
5. Tun Dr. Mahathir

See? nampak sangat menbantai.macam mana nak menang? haha.naseb badan la kalau menang or kalah kan? Tuah ayam nampak dikaki , tuah orang siapa yang tahu? huhu.Bye Bye!

#entri terlepas publish

2 comments

Saturday, March 10, 2012 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nisa tag akak dalam segmen yg akak join tau :)

Monday, March 19, 2012 4:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

thank sudi join :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...