11.3.12

Segmen : Berblog, Kenapa ?

Author : Nabila Medan Time : 3/11/2012 02:20:00 PM Total Comment : 8 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

shiema sufian.
tekan tekan header?

Assalamualaikum dan selamat petang semua! petang ni nabila nak join segmen kak shiema,tajuk dia bagi "berblog,kenapa?" why? why? why? First , sebab teringin nak ada blog sendiri dulunya.Bila dah ada blog pulak teringin nak ada follower , biasa lah kalau new blogger kan? baru-baru lagi,benda pertama yang dia cari dan yang dia nak ialah follower kan? Bila dah ada 100follower , meloncat-loncat macam dapat beriban follower.haha.tu kenangan dulu.Dan sekarang ,berblog adalah untuk berkongsi pengalaman dan ilmu :)


8 comments

Sunday, March 11, 2012 2:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Shiema sokong awak. dulu waktu 100 followers rasa happy je, tapi lama lama aru realise yang blog ini nak kongsi ilmu kan kan ? Suka tengok blog awaaak. lawaaaa.

Sunday, March 11, 2012 2:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuhuhu... sama la kita... nal join la...

Sunday, March 11, 2012 3:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

sama la kita, nak follower ramai2. haha biar dpt share life kita dgn org kan? done following you. from same segmen :>

Sunday, March 11, 2012 3:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

teruskan berblog ! .. :)

Sunday, March 11, 2012 7:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

ehh2 , tanganku ! tk sesia tangan tekan blog nie ! Tomey uhhh !
Dah2 , tk payah bebel banyak2 , dri segmen yg sama -->http://hootiecyum.blogspot.com

Sunday, March 11, 2012 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://ohyeahnurardini.blogspot.com/ follow saye balik..

Sunday, March 11, 2012 11:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

Haha, betul tue! Masa Arol mula2 berblog, segmen2 nie tak popular sangat. So, nak dapatkan follower memang susah. Dapat sorang follower pun, dah happy! :D

Monday, March 12, 2012 7:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye hye hye dtg singgah !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...