2.3.12

Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012

Author : Nabila Medan Time : 3/02/2012 10:31:00 PM Total Comment : 6 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -


Click banner?

Siapa nak masuk dalam bloglist blog http://www.nornadiah.com/? Jom Ke Blog Kak Nadya!

Kenalkan diri?
Saya Nabila , korang boleh panggil Nabila/NabilaMedan Or Comel.HAHA ;D
Saya gile punye segala gile , gile segmen , gile contest , gile tweet , gile berfacebook , gile berblogging lagi gile apa? Cume Minda saya je yang tak gile oke! Saya seorang yang pemalu untuk bertegur sapa,tapi peramah bile dah kenal seseorang itu :)

Lelebih pulak. HAHA

6 comments

Tuesday, March 06, 2012 11:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

jap nak tegur kenapa blogger card tu comel sangat? nak satu.. << muka tak malu..:D

hihi billa mmg gila tapi billa baik hati dan sangat rajin..:)
syg billa ketak ketak..:D

billa peramah dengan kak nad..kak nad suka..;)

Terima kasih diucapkan kerana sudi join, Nad dah masuk dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Sunday, March 18, 2012 9:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai nabila !singgah && follow sini . from bloglist nadd . jomm singgah rumahh frhanaa :)

http://muntotunggek.blogspot.com

Sunday, March 18, 2012 6:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dr bloglist miss nadya...

jom ....

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Saturday, March 24, 2012 12:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam...
datang dari segmen yg same..-.- baru sempat bw..-.-

jom ke blog saya..-.-
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html


syieda,

Wednesday, April 04, 2012 7:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

kak nad lepak sini jap sebab cemburu tengok blog nabila cantik sangat..:(

Thursday, April 05, 2012 2:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sedikit review dari Nad tentang semua yang join Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 dan mohon maaf entry panjang kemain..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/tamat-review-miss-nadya-bloglist-mac.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...