19.3.12

KZNabihah Boutique

Author : Nabila Medan Time : 3/19/2012 10:41:00 AM Total Comment : 0 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

EffaStorage
KZNabihah Boutique , Inspirasi untuk semua wanita . . .


Assalammualaikum , salam sejahtera dan salam satu malaysia.Selamat malam buat semua yang masih celik dan masih bertahan untuk tidak terlelap.Selamat tidur juga kepada yang sudah dibuai mimpi-mimpi indah nun jauh ke paris tu...

Niatku ini ingin beredar ,
Merehatkan mata yang lama terbuka ,
Semuanya terbantut untuk seketika sebentar ,
Tatkala melihat KZNabihah Boutique membuat giveaway untuk semua.

Kalau ditanya , apakah item yang diminati di KZNabihah Boutique..Pilihan nabila tetap setia pada satu iaitu High Waist Skirt With Polka Dots Ribbon.Item tersebut begitu sesuai dengan karakter nabila dan sesuai dengan gaya dan juga minat nabila terhadap gaya skirt labuh.Boleh menampakkan ciri-ciri wanita muslimah dan sesuai digayakan dimana sahaja kan? Antara sebab dan faktor-faktor yang mendorong nabila untuk meminati item tersebut boleh rujuk di entri lalu mengenai KZNabihah Boutique juga.

Alhamdulillah nabila panjatkan kesyukuran kerana rezeki berpihak pada nabila sebab nabila telah memenangi Giveaway tersebut dan Insya-Allah akan membawa pulang item pilihan nabila iaitu High Waist Skirt With Polka Dots Ribbon.Alhamdulillah.Thanks To Allah :)

KZNabihah Boutique menampilkan pelbagai design yang sangat menarik yang bersesuaian dengan tagline nya iaitu "Inspirasi Untuk Semua Wanita".Antara item yang menarik di KZNabihah Boutique ialah D'BIEHA EKSKLUSIF SKIRT DESIGN BY KZNABIHAH dan juga ALINA MAXI DRESS.Selain dari item tersebut , banyak lagi koleksi-koleksi menarik yang boleh didapati di KZNabihah Boutique dengan harga yang sangat berpatutan.

Jika anda berminat , boleh la email/contact owner KZNabihah melalui :
 


KZNabihah Boutique Akan Menerima Bayaran Melalui :
WE ACCEPT 


Jika anda masih tercari-cari tentang design dan koleksi yang menarik di KZNabihah Boutique , anda boleh melihat koleksi mereka di :
http://www.facebook.com/kznabihahboutique
atau
http://www.kznabihah.com/


Apa yang anda perlu tahu ialah :
Info 


Sekiranya anda berminat dan ingin menempah item-item di KZNabihah Boutique , anda boleh mengisi order form yang disediakan di http://www.kznabihah.com/. Sebarang Pertanyaan Boleh Email owner KZNabihah Boutique di order.kznabihah@gmail.com. Dengan itu , berakhirlah blogshop review mengenai KZNabihah Boutique...Selamat Malam , Wasalam....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...