25.3.12

Kalau Aku Buka Tempahan Edit Blog. Apa Jadi?

Author : Nabila Medan Time : 3/25/2012 04:20:00 PM Total Comment : 13 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu semua bloggers(!)
Petang ni entri merapu sekejap.Juz nak tanya pendapat sekiranya nabila amik tempahan edit blog?apa yang jadi? hancur tak blog customer nanti? haha.Then,kalau nak buat ada ke yang nak buat tempahan? Al-maklumlah nabila ni bukan tangan seni sangat pung! kalau dah amik , charge berapa? kalau rm20 terlalu mahal rasanya.kalau rm3 terlalu murah pulak untuk edit full kan? Fine,pening --"

Ada sesiapa yang berminat? Sila tunggu 2tahun akan datang,selepas nabila habis spm.kah3.kalau bukak sekarang takut tak ada masa kan? so,kenalah tunggu 2tahun lagi.itu pun kalau ada.Please respon! Sekiranya 2tahun akan datang atau bila-bila masa nabila bukak tempahan.harga rm10 lebih seimbang atau tidak? tempahan apa je yang perlu nabila ketengahkan? full template? sidebar title? menubar? respon okeyh :)


13 comments

Sunday, March 25, 2012 4:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

Kalai akak buat macam ni,mungkin ramai yang nak tempah kan ?

Sunday, March 25, 2012 4:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

mesti ramai nk tempah..
lagi2 bile tengokk blog comel awak nie :)

Sunday, March 25, 2012 4:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam , erm , okey jgak klau buad sbb Kak Nabila pndy edit blog . chumell jew .

Sunday, March 25, 2012 4:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

utk permulaan rm5 utk saya..hihi..org lain leh charge rm20.
mmg awesome la blog nabila ni..byk contest..berbaloi letak kt sidebar..

Sunday, March 25, 2012 4:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

amboi..lama lg tu..2 thun..

Sunday, March 25, 2012 4:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Yaya - entah.haha xD

Sunday, March 25, 2012 4:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

@eyryn - ye kerw? Insya-Allah :)

Sunday, March 25, 2012 4:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

@nliyate - edit mmg pandai.tapi takut hancur pulak blog org tuh.haha xD

Sunday, March 25, 2012 4:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Yumida - hihi. macam tu pulak eh? rm5 utk customer pertama.takada la oh!sem sgt ;)

Sunday, March 25, 2012 4:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

@SyUhAdA - taklama mana tuh. pejam celik pejam celik. dah 2tahun. hihi ^^,

Sunday, March 25, 2012 9:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

ala syg amik tempahan mcm ni...2 blog untuk seminggu...dan mintak customer bersabar..

Sunday, March 25, 2012 9:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

xpon amik untuk blog kak nad jerk..:D

Sunday, March 25, 2012 10:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

SETUJU!!
kenapa tak bukak sekarang je?? Lambatnye Lagi 2tahun?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...