20.3.12

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Author : Nabila Medan Time : 3/20/2012 03:28:00 PM Total Comment : 5 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
 - Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

BEN ASHAARI

Assalamualaikum dan selamat petang...

Petang ni abg Ben Ashaari ada buat segmen dan ditambah pula dengan bloglist yang boleh memuatkan seramai 200blog.Banyakkan? Tapi korang kena pantas sebab abg Ben kata,dia akan tutup bila dia kata tutup.haih --"

Blog yang berkisar mengenai hidup nabila , pengalaman serta luahan isi hati.Niat mula-mula berblog sebab ikut orang je , Al-Maklumlah kalau orang ada tu , nabila pun nak jugak.Tapi bila dah start berblog ni , dapat rasa yang blog ni sudah macam sahabat dan kawan karib kita bila kite luahkan isi hati kite ni.

Siapa yang belum join? Cepat-cepat la join yer? Ambil peluang korang yang masih cerah lagi ni , Insya-Allah :)


5 comments

Tuesday, March 20, 2012 3:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

cam seronok jer nabila...

Tuesday, March 20, 2012 4:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

Tuesday, March 20, 2012 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

jemput join contest kawan sy ...hadiah dia menarik & ramai yg tak join, sng la nak menang :

http://afasz.blogspot.com/2012/03/contest-fc-untuk-semua-hadiah-bernilai.html

Tuesday, March 20, 2012 5:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

Tuesday, March 20, 2012 9:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...