18.3.12

Freebies : Tiny Cute Cursor!

Author : Nabila Medan Time : 3/18/2012 02:55:00 PM Total Comment : 1 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
 - Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

Assalammualaikum.sihat semuanya? Budak Budak hostel dah nak kena gerak keluar dari rumah hari ni kan? meuhuhu.Tumpang simpati.mesti ada setengah tu rasa taknak balik hostelkan? dah la bosan , bosan pulak tuh --"

Oke , petang ni nabila nak bagi freebies cursor yang kecik molek lagi comel yang lagi cute like you :3

Small Cute Brilliant Rose Color Pointer
 http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur838.gif

Small Cute Purple Pointer
 http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur834.gif

Small Cute Hot Pink Pointer
 http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur832.gif

Small Cute Blue Gray Pointer
http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur830.gif

Small Green Outline Pointer
http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur820.gif

Small Purple Outline Pointer
 http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur819.gif

Small Cute Gold Pointer
 http://cur.cursors-4u.net/cursors/images9/cur828.gif


Ala - ala , tiut nye la.haha. kalau nak amik-amikla.kalau nak lagi korang amik kat cursor4u oke? kat situ ada 1000 resepi cursor tiut-tiut.hehe.Tak tahu nak pasang? http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/tutorial-pasang-cursor-comel-cara1.html


1 comment

Saturday, January 19, 2013 8:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

memang kecil :3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...