11.3.12

Freebies : Randomly Simple Header

Author : Nabila Medan Time : 3/11/2012 06:39:00 PM Total Comment : 17 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -


Assalamualaikum dan selamat petang semua.Sihat tak? Insya-Allah semuanya sihat je kan? Petang ni nabila nak share freebies kat korang korang. freebies header tersesat.hehe.Kalau new blogger yang takada header tu , meh gune header ni buat sementara waktu sehingga korang ada header rasmi korang.kalau yang blogger lama yang nak jugak pon boleh gune jugak.tak kisah pung :)





Ada empat jerk , tu la nabila kata header sesat,hak3.kalau suka komen la oke? orang kata amik berkat! lain kali nabila buat lagi,insya-Allah kalau ada free time kan? Al-maklumlah,homework bertimbun...Bye bye!

17 comments

Sunday, March 11, 2012 6:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

sis nabilaa T__T mna nk crik font tuu?bg la websitee.

Sunday, March 11, 2012 7:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

ad0ii..sUmer nyE nmpk c0mel & sWeet...tapi xpelA..dA ad headEr..hUhu~

Sunday, March 11, 2012 7:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

adik :) nak kaler hijau . kehkeh .

Sunday, March 11, 2012 7:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak guna kaler oren dulu ehh :) cantik .

Sunday, March 11, 2012 7:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

assalamualaikum nabila~
saya nak 1 header boleh? trime kasih :D BTW,semue cantek2.. !

Sunday, March 11, 2012 7:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel ! comel ! :D

Sunday, March 11, 2012 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye , ambek 1 . omey header :)

nak tanye nie..yang culy 2 dpat dari mana ea? bleh bg website x?

sharing is caring..hehe..tQ...:)

Monday, March 12, 2012 2:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

lawa

Tuesday, March 13, 2012 5:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

ala...yang macam awan melarat tuh..hehe..setiap header yang nabila buat kan ade bentuk bunga2 tu...yang tu la.. :)

amek mane ek?

Tuesday, April 17, 2012 5:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam,akak.. lyssa ambik yang wrna pink k :)

Saturday, May 26, 2012 10:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

Sy amek yg warna pink .Tq

Saturday, June 30, 2012 12:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

amik lagi 1..tq.

Saturday, September 15, 2012 11:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

saya amik satu. yang purple. thanks nabila.

Sunday, December 16, 2012 1:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

sya ambk stu . hehe

Sunday, January 06, 2013 12:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

minta satu ye deq .

Tuesday, October 08, 2013 11:42:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya amek satuu ..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...