17.3.12

Freebies : Header Green Colour

Author : Nabila Medan Time : 3/17/2012 03:09:00 PM Total Comment : 7 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

Assalammualaikum.Seriusly hari ni bosan sangat kan? Taktahu nak buat apa , taktahu nak pergi mana.Ulang-alik tempat yang sama je yang nabila tuju.Hurmm.Actually header ni dah lama nabila buat juz terperap kat document sebab tak sempat nak buat entri.huhu.Siapa yang rasa header tu sesuai amik la,don't care about that.Tapi harus komen dahulu oke?





Semuanya adalah size 800x200 dan transparent.ngam dengan blog korang? Ha! Komen , Ambil Dan Boleh Pergi.hehe.senangkan? Selamat Berhujung Minggu . . .

7 comments

Gadis Gembira
Saturday, March 17, 2012 5:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nice = )..Akak,Saye Ambk Satu Ye ;DD Terima Kasih

Saturday, March 17, 2012 9:21:00 PM Delete! [Reply Comment]

so cute and chumel
bertepatan dngn blog saya yg bewarna hijau..nmpk cool je mte mmndangkan?

http://cek-chiqa.blogspot.com/

Saturday, March 17, 2012 9:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

oh,lupa plak...ambil nombor 2 boleh?hihi

nh yang akak tunggu2 dik . hehe . cantik . akak ambik 1 ehh .

Friday, September 14, 2012 10:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya nak ambil 1 yer ?

Syirah
Saturday, October 06, 2012 12:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

Satu yer :) Terima Kasih :)

Tuesday, April 02, 2013 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

amik satu :)tq nabila

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...