19.3.12

Dashboard ChurpChurp Sudah Berwajah Baru Kan Kan?

Author : Nabila Medan Time : 3/19/2012 03:55:00 PM Total Comment : 5 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

Assalammualaikum dan selamat petang semua nya? macam mana dengan mood sekolah? haha.bluemondays sungguh rasa nye hari ni.Pagi-pagi nak celik , mata ni macam nak taknak jerk.Al-Maklum la kalau cuti bangun bangun dah terang benderangkan?huhu.Oke,pasal cuti cuti ni dah taknak cakap dah sbb cuti pon dah habis.Buat apa nak cakap lagi kan? --"

Petang ni nabila nak cakap dan story telling kat korang pasal churpchurp.Kalau yang rajin ulang-alik gi dashboard churpchurp mybe ada perasan kan? Bukannya apa , dashboard churpchurp sekarang dah tukar.nabila bukak-bukak je , dah design baru.Ingat salah masuk web tadi.try refresh mmg betul la tu web churpchurp.Tak percaya? Tengok sini.Atau tengok yang ini.Dah lain kan? Macam pening je.Sebab takpaham lagi.


Income tu nabila nyorokkan sebab malu weyh.Income nabila baru ciput sedutt jerk.Taksampai beratus or beriban macam income korang tu.menyedihkan rite?huhu.Ada budak mengata nabila ni sombong dan batak sebab selalu je suruh korang klik nabila punya churpchurp.tipu je! kalau betul asal la income nabila taknaik-naik? Mengata orang dia yang lebih --"

Income sehari pun susah jerk nak naik , serupa macam kita nak sedut siput masak lemak tu.ciput sedut.susahkan? macam tu la susahnya nabila nak naikkan income nabila. Jangan ingat kalau nabila ni ramai kawan , ramai follower senang nak naik income.huhu. Nuffnang apatah lagi , lagi ciput income yang ada.Belum sampai tahap boleh meng-cash-out kan dia lagi.Nak buat contest , bajet pon dah lari nak buat macam mana , cuba korang tekan sini ke klik sini ke atau pergi sini.Kalau korang klik , boleh jugak nabila cash out kan? --"

Apsal nabila bebel panjang sangat petang ni? Luahkan perasaan apa? --"

5 comments

Monday, March 19, 2012 4:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ha'ah Kak Nabila, Ninie ingat Ninie punya laptop rosak.. (Maklumlah, Ninie 24 jam on9 kan? huuhu..) Ninie try refresh.. byk kali jugak lah.. Rupanya wajah dashboard dah bertukar.. Seronok pulak bila ada churp-churp ni (walaupon income naik lambat.. entah bila lah nak cash-out.. T_T..)

Monday, March 19, 2012 4:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

yer... mmg baru,baru jerk bukak hari ni sebab nak tukar iklan churp-churp.. dashboard dia lagi sedap mate memandang :) lina klik 2 untuk kak nabila yer XD

Monday, March 19, 2012 6:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

a'ah..tadi baru perasan dah tukar..hehe..

p/s:dah klik churp2 awk..;)

Monday, March 19, 2012 8:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

ea ke sikit je?sy lagi sikit,tah berapa bulan baru sy main,baru RM1.**

Monday, March 19, 2012 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

kne klik sampai abis loading. insha Allah, naik earning. datang klik sume churp nabila. ♥

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...