16.3.12

BloggerCard For The Winner's!

Author : Nabila Medan Time : 3/16/2012 11:06:00 PM Total Comment : 3 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
- Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -
- Random Giveaway by Nabilah Said -

Assalammualaikum dan selamat malam? Pejam Celik Pejam Celik , cuti sekolah dah nak habes kan? huh,tak merasa pun cuti sekolah tuh.Cuba bagi lagi 3minggu ker? haha.Oke , Tadi nabila ada buat aktiviti kat page nabila.Aktiviti apa? Check NabilaMedan Punye Blogspot. Dan Dah Ada Pemenang pun. Pemenang Akan dapat BloggerCard seorang sebijik.So , untuk para pemenang.Yang nabila upload kat fanpage tu background nye tak transparentkan? Kalau korang nak yang transparent , korang amik kat sini :)

 





Sorry Kalau takcantik! So,para pemenang boleh amik image original kat atas tu oke? Masih menunggu 4orang pemenang lagi. Uolls,cepat la inbox nabila oke? Gudnight :)

klik churpchurp nabila boleh?

Love you :')

3 comments

Friday, March 16, 2012 11:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak inbox?Tak da fb lah=.='

Saturday, March 17, 2012 6:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

thank kak nabila

Saturday, March 17, 2012 2:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak jugak blogger card y comel ni :D
bolehh ? hu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...