27.3.12

"Blogger is getting a new look in April"

Author : Nabila Medan Time : 3/27/2012 03:51:00 PM Total Comment : 9 Label :

Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -
 - Contest Aquapix Lomo by Mira Hussin -

Assalamualaikum dan selamat petang semua.Aktif tak nabila hari ni? haha.baru buat entri kedua iaitu ini hari ni.Entri Pertama? Freebies : Gilter "Assalamualaikum" [Tulisan Jawi].Bab freebies sambung nanti pulak oke? Sekarang nak masuk bab 2 atau chapter 2 iaitu "Blogger is getting a new look in April"? Biar betul! April minggu depan kan? Apa ni.Facebook nak tukar wajah , twitter dah memang tukar dah , Churpchurp pun baru tukar kan? Sekarang blogger.com pulak? haish! bukan senang nak belajar design baru nanti.Rasa macam nak boikot semua jek! Tapi saya takboleh pulak nak ngadap komputer tanpa blogger.com didepan mata.huhu

Lepas ni apa? facebookis? email? formspring? photobucket? Apa lagi apa lagi? menci nye! bunuh kang baru tahu.haha . Nak taknak , dia nak tukar jugak.merajuk 300saat! berapa tuh? haha.Wooot Wooot Wooot! Siapa Pmr Tahun Ni? Meh Belajar Tutorial Kat Sini.Dah Tekan Korang Like Page Tuh Sekali.Study Tutor Kat Situ Memang Oh!Sem.

9 comments

Tuesday, March 27, 2012 4:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

Darwish dah tekan upgrade now tadi..tapi nampak pening tengok..so cari punya cari..ada button setting ..and then tukar balik ke dashboard lama

Tuesday, March 27, 2012 4:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai klu tak terima update tu bleh tak .. aku tak suka .....

Tuesday, March 27, 2012 6:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

Memang, semua lah nak tukar kan sekarang. huhuhu

Tuesday, March 27, 2012 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

tulah pasal. sabar jelah . eyja rasa yang lama lagi elok oh --' ayak :/ makin ramai lah lagi yang pening nanti . dunia oh dunia.

Tuesday, March 27, 2012 11:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

sygs tukar x?

kak nad nk try kt blog lg satu..:D

Wednesday, March 28, 2012 1:44:00 AM Delete! [Reply Comment]

just want to say hi....and cute blog for a cute girl like u....

p/s:

8 SEBAB kenapa kita kena join RakanBlog....
SEBAB KE 4- Rakanblog.com membuatkan para bloggers rileks...tak payah pening2 nak post link kat page-page fb..yg mana admin2nyer strict..itu tak boleh..ini tak boleh....apaa punn tak boleyyy... ..padahal kebarangkalian utk orang klik tu 0.001% je...hehehehehehe...so bloggers boleh fokus utk buat entry yang terbaeekkkk.....bila entry kita terbaeek...readers yang akan pomot utk kita...dan byk Like laaa.....
Lagi 7 SEBAB lagi boleh tanya kat uncle google..>>8 sebab kenapa kena join Rakan Blog

Wednesday, March 28, 2012 12:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

x kesah ler nk tukar pn
mn tau lg best kn:)
yg pnting isi tu lg best:)

Wednesday, March 28, 2012 5:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

hik hik...masuk sini..:D

Wednesday, March 28, 2012 11:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

Get Free Online Coupons for your favorite stores.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...