3.3.12

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

Author : Nabila Medan Time : 3/03/2012 10:02:00 AM Total Comment : 9 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -


BEN ASHAARI


Ben Ashaari tanya aku , kalaulah aku dapat UltraBook tu ... Perghh kira nabila bertuah bertambah beruntung dah tau.Memang teringin tapi apa kan daya , tak ada orang yang nak belanja kan? hihi
Dah la ringan , memang senang nak di bawa kemana-mana je kan? Huh , alangkah syiokk nye kalau dapat.Abg Ben nak belanja ker? hewhew :P


ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ?
- bagi nabila tak perlu kot sebab kalau nabila , nabila takgune pon CD Drive.hak3

9 comments

Saturday, March 03, 2012 10:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

hai nabila. jenguk dari abg ben punya segmen. kita xjoin pun lagi. coolkan ultrabook tu. :)

Saturday, March 03, 2012 12:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi!

singgah dari segmen abg ben.
jom singgah blog sy pulak.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

terima kasih :)

Saturday, March 03, 2012 12:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

eyqa datang dari segmen yg sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

Saturday, March 03, 2012 2:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

gud luck bebeh, moge menang.

Saturday, March 03, 2012 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Mieya singgah drpd segmen pakcik beng
http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

Saturday, March 03, 2012 2:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

http://wanwidget.com
mcm mana nk tgk movie kalau xda cd drive, dan mcm mana nak install game kalau xda cd drive

Saturday, March 03, 2012 3:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

As-Salam.
Moga berjaya dapat apa yang diimpikan tu. :)

Sunday, March 04, 2012 10:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah intai² kawan satu segmen, ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

Tuesday, March 06, 2012 5:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wahhh...best la kalau dpt kn. Tiap2 hari nak buka lappy kalo cmni. hehe. Nak sama dgn brader ben la cegini. =)

Pelangianoy.blogspot.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...