10.3.12

Ben Ashaari dan header blog saya

Author : Nabila Medan Time : 3/10/2012 08:27:00 PM Total Comment : 9 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

BEN ASHAARI
Main Tekan-Tekan?

Assalamualaikum dan selamat malam semua nya.malam ni Ben Ashaari buat segmen pantas? yang semalam taksempat nak join sebab terlalu khusyuk dek layan twitter dengan kawan.

Cerita dalam 10 patah perkataan?
Header tu masih dalam pemantauan sebab still baru.
Alhamdulillah puas hati :)


9 comments

Saturday, March 10, 2012 8:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe..ya..comel..:P

http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Saturday, March 10, 2012 8:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

Saturday, March 10, 2012 8:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hii , Zey singgah sini .

http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Nice blog .

Saturday, March 10, 2012 9:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

header nabila cantik!

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Saturday, March 10, 2012 9:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Saturday, March 10, 2012 10:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi, singgah dari segmen yang sama :)

Ben Ashaari dan header blog saya

Saturday, March 10, 2012 10:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

Saturday, March 10, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

hi.. datang dari segmen sama :)
btw done follow awk..

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Friday, March 16, 2012 12:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai, jln tengok perserta segmen abg ben. slm perkenalan. jom g blog saya.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...