6.3.12

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Author : Nabila Medan Time : 3/06/2012 06:50:00 PM Total Comment : 10 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

BEN ASHAARI
Click banner?

Assalamualaikum.segmen lagi? join la kalau suka ek? Actually , Abg Ben Cadang nak tutup segmen ni pukul 10malam ni,macam biasa la kan? Tapi disebabkan Abg Ben busy nak beli barang dapur ek? Dia pon singkatkan sampai pukul 7malam jerk.Tinggal berapa minit je ni.sempat lagi ke tak ek? hehe

Please Please Please kritik belog saya.haha.Saya nak awak kritik blog saya boleh? Cantik,buruk,hodoh,entri tak menarik,blog sawang.segala kritikan awak,saya akan terima dengan hati yang ikhlas dan terbuka.ye kerw?hehe.So,terpulang pada awak ek? Awak bagilah cadangan untuk perbaiki apa yang patut ke pun boleh gak....


10 comments

Tuesday, March 06, 2012 7:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog dah perfect dah :)))
mun suka ! ^_^V

Tuesday, March 06, 2012 7:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog dah okay ^^ kemas :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Tuesday, March 06, 2012 7:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog ni kemas SUKE!!


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Tuesday, March 06, 2012 8:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi..
Blog nabila da awesome da..
xtaw nak komen apa lagi..

mari komen blog sandra pulak :

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Tuesday, March 06, 2012 8:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye gorgeous =)

singgah sini terjah & kritik..wawawa

blog awak ni... emm.. emm... OK dah =p haha. loading pon cepat je. header simple but sweet..

http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Tuesday, March 06, 2012 9:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

sy datang nak komen ni ..
harap d terima ye, ke tak publish ??

hehe, ok nak cakap ni ja blog ni da kemas n nice da tapi, bila nak " join this site " tu pula kena pula ada word2 yg prlu kena masuk .
so, baik x pyah yg e2, senang nak proses kalau nak follow blog ni .

jum dtng kritik blog sy ye ^_^

da follow sini ^^

Tuesday, March 06, 2012 10:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice blog..keep on writting okayyy..

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Wednesday, March 07, 2012 12:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtg dr segmen abg ben,
blog nabila nih dah cun melecun..penuh ngn pink..kelass kau jahh hehee.. ^_^

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

Thursday, March 08, 2012 4:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Saturday, March 10, 2012 10:58:00 AM Delete! [Reply Comment]

hye =.=
dtg dr segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU..

so far blog ni ok. nice. suke syieda masuk. sebab loading page laju. n tulisan pun jelas. =.=

dulu syieda dtg laen. sekarang dah laen. sekarang lagi cun!

ini pendapat syieda saje. hihih
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...