2.3.12

#9 Blog Review Jom Skodeng Blog Mereka!

Author : Nabila Medan Time : 3/02/2012 11:39:00 PM Total Comment : 2 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.
malam ni nabila nak sambung review , sory lama tak update :')
Siapa pulak kali ini? Meh Intai :D

1. NAL
- Header serius cantik and oh!sem
- Loading blog oke , blog pon ringan.
- Widget sidebar pon tersusun kemas dan rapi.

- Blog comel , kemas , dan menarik
- Ada tutorial dan juga freebies yang minn sediakan tau!
-Widget sidebar tersusun , loading cepat.

- Blog ringan , Loading juga cepat
- Widget kemas dan tersusun
- Gadget penting semua dh ada.rasa nye semua dh oke

- minat ngan header blog dia , simple but nice and oh!sem
- Loading cepat , blog pon ringan jugak
- Widget tersusun dan blog dia comel oke!

- Skin yang simple , menarik dan comel
- Loading blog cepat , widget tersusun kemas
- ezza pon ada sediakan tutorial dan freebies yang menarik...

Itu Sahaja untuk malam ini.yang lain.Esok oke?
Insya-Allah esok semua nya dah siap review.
Harap tak ambik hati dan marah oke? Kalau korang marah harap korang maafkan nabila ;D
Eh , Cakap pon dh terbelit-belit :\



2 comments

Saturday, March 03, 2012 7:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

ehh..min ada jugak?huhu..thanks <3

Saturday, March 03, 2012 6:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tenkiu , sudi review !!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...