1.3.12

#8 Blog Review | 5 Blog Gegirl Lagi. Siapa?

Author : Nabila Medan Time : 3/01/2012 08:32:00 AM Total Comment : 4 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalamualaikum.oke entri ni nabila auto publish jerk.sebab sekarang tengah kat sekolah kan kan? nak cepatkan jadual me-review punye pasal.keh3
Korang rasa kali ni turn siapa? Ehem2

- Blog dia pinky okess! Cute gile background dia :3
- Widget tersusun dan kemas
- Loading agak slow tapi mybe boleh di perbaiki kan?

- Calon PMR 2012? GoodLuck yer dear ;)
- Blog purple and cute :3
- Loading cepat , sidebar kemas.Blog cute dan menarik :)

- Satu lagi blog cute hari ni! pink putih
- Widget kemas , loading cepat.Blog oh!sem
- Dia jugak ada tutorial and freebies yang dia share tau.menarik tau :)

- Blog comel lagi.mmg gegirl punya blog comel kan? hihi
- Mybe font perlu besarkan sikit kot , sbb mcm kecik 
- Widget sidebar tersusun.Loading cepat

- Pengguna classictemplate juga? Btw,pandai reka skin tu.cantik sgt
- Widget kemas dan tersusun.
- Loading mmg cepat. Congrat!

Seperti biasa , jika ada salah dan silap harap dimaafkan.harap korang tak kecik hati oke? Siapa yang belum direview? tunggu next entry :) Wasalam..



4 comments

Thursday, March 01, 2012 10:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

nnt komen blog mama lynn jugak tau.. hehehe

Thursday, March 01, 2012 11:10:00 AM Delete! [Reply Comment]

nant sy terjah kwn2 awk tu.nice to meet u :)

Thursday, March 01, 2012 12:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

hohoho...congrats la untuk yang direview.sume tu leh buat untuk baiki blog masing2 kan.

Thursday, March 01, 2012 9:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice seyh !!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...