3.3.12

#11 Blog Review Yang Terakhir Minggu Ini

Author : Nabila Medan Time : 3/03/2012 05:02:00 PM Total Comment : 2 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.
nampak tak tajuk? yup! ini adalah yang terakhir untuk minggu ini. minggu depan? bulan depan? Insya-Allah :)
Siapa punya blog pulak kali ni yer? Jom

- loading blog oke. blog pon simple je kan?
- Widget sidebar mungin boleh di perbaiki dan dikemaskan

- Blog simple , comel dan kemas
- Loading blog cepat dan ringan
- Widget tersusun  . congrat!

- loading agak lambat
- mybe perlu kemas kan bahagian atas/owner tu

- blog agak berat sedikit.sikit jerk ;D
- mybe perlu kemaskan sedikit dibahagian sidebar


Alhamdulillah selesai jugak akhirnya!
ingatkan tinggal 5blog , rupa nya tinggal 4blog jerk.hek3
Akhir kata , kalau ada salah dan silap harap dimaafkan ek?
Wasalam...


2 comments

Saturday, March 03, 2012 10:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

rjinnye nabila wat review.. ^_^

Saturday, March 03, 2012 11:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

wowo....kak nad jerk yg xabis review agi..:D

Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...