3.3.12

#10 Blog Review | Blog Hujung Minggu

Author : Nabila Medan Time : 3/03/2012 02:35:00 PM Total Comment : 2 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalammualaikum.
Memandangkan esok nabila tak dapat nak update , hari ini nabila bercadang nak habes kan sesi review! sempat tak ek? mintak-mintak sempat la kan? Entri kali ini nabila akan paparkan 10 blog.Jadi , adakah blog korang termasuk??

- Blog mina simple sangat , cantik dan menarik
- blog ringan dan cepat loading
- Just mybe perlu tambah gadget follower pada sidebar biar senang orang nak follow kan?

- Blog simple
- Loading blog agak lambat dan mybe boleh diperbaiki
- mybe perlu kemas kan sedikit gadget dibahagian sidebar

- Blog simple , cute dan menarik!
- Loading blog cepat
- Widget dibahagian sidebar juga kemas.congrat!

- Tertarik dengan header dia. Oh!sem
- Widget sidebar mybe perlu kemas kan sedikit
- Loading blog still oke :)

- header dia pon cun , serius i tergoda T_T
- bahagian archieve lebih kemas kalau letak scroll
- Yang lain kemas dan blog pon ringan

6. Qienah
- Blog kemas , cantik dan menarik
- Loading blog cepat dan ringan
- Widget juga suda teratur :)

7. shahsya
- blog simple , ringan dan menarik
- header dia comel seriusly. hehe
- Widget pon kemas , teratur dan semua gadget penting dah ada.

8. cik fafa
- blog simple and comel ;D
- Mybe bahagian Cbox perlu dikemaskan sedikit ek?
- Yang lain dah oke , loading pon cepat :0

9. ❤ cik ieYra ❤
- Loading blog agak lambat dan mungkin boleh diperbaiki.
- mybe perlu kemas kan bahagian sidebar dan entri
- nasihat , kalau tak nak serabut.guna 2 column jer :)

10. Aeiz
- header dia simple gile tapi cun.
- nice skin , blog agak lambat loading
- widget kemas dan teratur! Congrat!

Alhamdulillah selesai 10 blog. ada baki 5 lagi.
sambung lepas ni oke?
Seperti biasa jika ada terkasar bahasa harap dimaafkan!
Wasalam..



2 comments

Saturday, March 03, 2012 3:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

bila la blog aku nak di list macam ni HEHEHE

Sunday, March 04, 2012 10:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

jalan2 kt sini..terkejut tibe2 ada dlm senarai blog review cik nabila...huhu..terima kacih..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...