1.2.12

SEGMEN CERITA KREATIF BEN ASHAARI

Author : Nabila Medan Time : 2/01/2012 03:43:00 PM Total Comment : 11 Label :


BEN ASHAARI

Segmen Cerita Kreatif tajuk diberi,
Segmen dari blog Ben Ashaari,
Tekanlah header kalau nak join sekali,
Tutup pada jam 5 petang ni.


Abg Ben,boleh ker macam tu? hehe.Idea tu yang datang petang ni.


11 comments

Wednesday, February 01, 2012 5:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahh...kreatif.. :)

dari segmen yg sama singgah + follow

.:: SEGMEN CERITA KREATIF BEN ASHAARI::.

Wednesday, February 01, 2012 5:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

waaa!! pandainya berpantun! kreatif!
=))

jom baca yana punye pulak.

Wednesday, February 01, 2012 5:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

kreatif...btw gd luck ya...^_^v

Wednesday, February 01, 2012 6:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

nadh suka la. nice perkongsian dari kamu. comei sangat ada pantun2 camni. :)

Wednesday, February 01, 2012 6:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

nice..pandai berpantun...singgah ke blog sy juga yer..dari segmen yang sama..=)

Wednesday, February 01, 2012 6:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

kreatif lah..dya tak reti nak pantun-pantun ni..hehe

Wednesday, February 01, 2012 6:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh siap bpantun lg...kreatif2!!!

Wednesday, February 01, 2012 8:20:00 PM Delete! [Reply Comment]

A+ nih ! Hihi

Wednesday, February 01, 2012 8:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh,berpantun eh..kreatif :)

Wednesday, February 01, 2012 8:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

gudluck..
hehe

Thursday, February 02, 2012 12:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

Wah hebatnya berpantun~ ! Kreatif2! jeles nih! :D Dari segmen yang sama ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...