29.2.12

Rupa "Hantu Nabila" Macam Mana??

Author : Nabila Medan Time : 2/29/2012 07:00:00 PM Total Comment : 0 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -

Assalamualaikum.
Alhamdulillah hari ni dah habes ujian bulanan , lega rasa.Tinggal perlu tunggu markah jerk,tu yang berdebar tu.

Tadi nabila try tengok kat trafiik source , penglihatan rabun nabila ni tertumpu dekat satu ayat yang agak berlainan dari keyword lain. "Hantu Nabila" siapa yang cari hantu nabila tu? Haa , cakap cakap.nak tengok macam mana nabila make up jadi hantu ker? Haiyoh , siapa yang nak tengok tuh? 


Teringin pulak nabila nak tengok rupa tu.Astagfirullahalazim....
Esok nabila nak sambung review lagi! tapi auto publish jerk ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...