24.2.12

Jom Naikkan Trafik Blog!

Author : Nabila Medan Time : 2/24/2012 05:49:00 PM Total Comment : 16 Label :

#Nak hadiah yang bernilai lebih RM100?
- Join Lucky Draw Faqihah And NHA -



Click banner?
Rajin sungguh MakDara buat segmen kan? hehe

Blog ini mula ditubuhkan pada January 2011 dah setahun jugak la nabila berblogging . cepat betul masa berlalu.huhu.Saya memang gile segmen jadi jangan hairan kalau nabila join banyak segmen setiap hari oke? ;D

Tutup malam ni tau :)

16 comments

Friday, February 24, 2012 6:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

terima kasih kerana sudi join.. Nantikan entry mak dara dimana mak akan senaraikan semua yg telah menyertai segmen ini dan lepas itu bolehle kita terjah ramai ramai dan naikkan traffik bersama sama =)

Friday, February 24, 2012 9:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg sama
salam perkenalan
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Friday, February 24, 2012 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah , dari segmen yang sama .

Friday, February 24, 2012 9:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Friday, February 24, 2012 10:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye.. slam pekenlan.. sye pown join segmen nieh....

http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

Friday, February 24, 2012 11:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya dari blog mak dara...
tp x sempat nak join..

nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

http://stresssik.blogspot.com/

Friday, February 24, 2012 11:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak sempat join segmen tp dtg kasi up traffik dari blog mak dara...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

Saturday, February 25, 2012 8:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

Eh, hai Nabila! Saje datang terjah blog pink nie walaupun tak join segmen. :D

P/S : Ada typing error lah, sepatutnya "Januari 2011" kan?

Saturday, February 25, 2012 8:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan...sy dtg terjah dr segmen yg sma

Saturday, February 25, 2012 11:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

up trafic disini gak...

Saturday, February 25, 2012 11:42:00 AM Delete! [Reply Comment]

alYnn datang dAri segmen yg sAma :) followed ^^

Saturday, February 25, 2012 12:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye hye hye..errah dtg ni...n trus follow cik nabila..hekhek..salam perkenalan

Saturday, February 25, 2012 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi, kita datang nak terjah ni.

Saturday, February 25, 2012 4:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

Datang up kan traffic!

Mr. E'raz Fadli :-

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Monday, February 27, 2012 11:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

slm, baru sempat singgah hari ni..up trafik anda.

Tuesday, February 28, 2012 1:08:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hai.. rombongan dari kisahsigemok.blogspot.com telah datang membalas kunjungan anda dan follow blog anda.. Jemputlah membaca entri di dalam blog Kisah Gemok Selalu..terima kasih

http://kisahsigemok.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...