8.2.12

Contest Sweet Sour Friends by wan niahix & nur ay'ien

Author : Nabila Medan Time : 2/08/2012 10:15:00 PM Total Comment : 2 Label :

- Contest Teka & Menang by Nabila and Miera -


Click banner
due 8 feb 2012 malam ni

Hohohoho *macam santa claus pulak!
Actually nabila join contest ni last minute.tutup malam ni! Adus... niat nak tutup komputer,tapi pause sekejap niat tuh nak join contest ni :3

Kawan? ramai kawan nabila,tapi nabila nak pilih kawan dari alam maya~

Beliau adalah -

Nisa Azman

Mari Dengar cerita SWEET nabila ^^,
nabila mengenali beliau dari contest-contest yang telah kami sertai dulu...kerana kami dulu boleh dikatakan minat dan suka sertai mana-mana contest.Seorang yang rajin buat contest diblognya.Dan nabila adalah salah seorang yang rajin join contest-contest beliau.hehe.Gelaran "sahabat sesama blogger" kian berubah kepada "kawan blogger" demi hari ke hari.Panggilan "Kak Nisa" lebih mesra untuk nabila panggil beliau kerana beliau lebih tua dari nabila *eh,sis gurau je*.Kami berdua makin rapat dan akrab setelah menukar dan berbalas sms di hand phone.Kenangan yang paling SWEET sangat bagi nabila ialah bila kak Nisa bagi hadiah untuk keputusan PMR tempoh lalu.Bile dikenangkan memang SWEET sebab kawan terdekat nabila pun takbagi.huhu.Terima Kasih kak Nisa sebab sudi jadi kawan dan kakak alam maya nabila.I really love and miss you.Terima kasih atas segala sokongan yang akk bagi kat nabila...

#Oh no! please stop.nabila dah nak mengeluarkan air mata...sekian itu sahaja.

- Special For Kak Nisa -

2 comments

Wednesday, February 08, 2012 11:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Terima kasih sbb join...

nisa kwn wan jugak... hehe... dia mmg sweet... shhh... jgn bgtau dia tau... hahak...

Gudluck...

Friday, February 10, 2012 4:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah..t'kjut akak ngan entry Nabila nie.. t'haru gile nie~.... sob3.. T_T nk nngis gak la, huhu~... tp xleh, entry nie sweet sgt.. >_<

akak mmg hargai frenship, hargai hubungan antara kite dua... akak pun dh aggp Nabila cam adik akak sndri, hihi~.. >_< yup3, Nabila mmg rjin join contest yg akak anjurkn, thanks coz slalu bg support.. luv u & miss u so much too dear~!!! ^_^

amboi Wan..hehe..dh bc dh ape awk tulis nie.. ngehehehehehehe.. XD

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...